Micul dejun Taco al lui Paul Qui
Micul dejun Taco al lui Paul Qui este un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 417 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, busuioc, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Mic Dejun Taco, Micul Dejun Wrangler Taco, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru salsa: transpirați ceapa, usturoiul și jalapele aproximativ în suficient ulei de semințe de struguri pentru a acoperi legumele la foc mic. Gatiti pana cand legumele sunt moi, dar necolorate. Odată gătit, puneți-l într-un blender sau robot de bucătărie cu roșii și suc de lămâie și condimentați cu sare și piper după gust.Pentru tacos: într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu, transpirați șalotă și usturoi în unt și ulei și adăugați cartofii. Odată ce șalotele sunt translucide și cartofii sunt maro deschis, adăugați ouăle și condimentați cu sare după gust. Gatiti ouale pana se intaresc, dar nu prea uscate.Prăjiți tortilele și asamblați după cum urmează: tortilla, ouă, iaurt, muguri, busuioc, salsa.Mai multe tacos pentru micul dejun pe Food Republic: micul dejun Wrangler Taco
Taco Cu Ou Prăjit Cu Avocado Și Fasole Neagră Chipotle
Cele Mai Bune Tacos Mic Dejun În Austin, Texas