Micul Dejun Fleac Crupe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați micul dejun. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 661 calorii, 27G de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Un amestec de sare și piper, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sănătos Șase Strat Mic Dejun Fleac, Cremă Dulce Pentru Micul Dejun, și Grits-and-Greens micul dejun se coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți 2 căni de apă sărată la fiert. Se amestecă încet în 1/2 cană de grâu rapid, se reduce căldura și se aduce la fierbere.
Adăugați zahărul și untul și sarea și piperul, după gust. Reduceți căldura și fierbeți până la fiert.
Adăugați 4 ouă într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere rapidă, apoi opriți focul și lăsați ouăle să stea timp de 15 minute.
Se lasă să se răcească apoi se curăță și se toacă.
Așezați chiftelele de cârnați pe o tigaie unsă preîncălzită la foc mediu. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte pana cand ati terminat. Se toacă grosier.
Spoon grits în boluri fleac.
Adăugați ouă fierte tare tocate. Lingurați cârnații tocați deasupra și adăugați roșiile deasupra cârnaților.
Garnisiți cu o păpușă de smântână și arpagic tocat.