Micul Cheesecake Cu Ricotta Cu Lămâie
Micul Lemony Ricotta Cheesecake este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, caș de lămâie cumpărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Micul Cheesecake Cu Ricotta Cu Lămâie, Paste Ricotta Lemony Cu Busuioc, și Paste De Lămâie Cu Ricotta, Sparanghel Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă cu spray antiaderent. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mare până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Adăugațicremă de brânză și brânză ricotta; bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut (pot rămâne niște caș mic din ricotta).
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite.
Așezați ramekins pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până se umflă, doar așezați în centru și auriu pal deasupra, aproximativ 18 minute. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Întindeți cașul de lămâie peste brânzeturile răcite și serviți.