Micul Cheesecake Cu Ricotta Cu Lămâie

Micul Cheesecake Cu Ricotta Cu Lămâie
Micul Lemony Ricotta Cheesecake este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, caș de lămâie cumpărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Micul Cheesecake Cu Ricotta Cu Lămâie, Paste Ricotta Lemony Cu Busuioc, și Paste De Lămâie Cu Ricotta, Sparanghel Și Mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă cu spray antiaderent. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mare până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugațicremă de brânză și brânză ricotta; bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut (pot rămâne niște caș mic din ricotta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți până se umflă, doar așezați în centru și auriu pal deasupra, aproximativ 18 minute. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întindeți cașul de lămâie peste brânzeturile răcite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista