Michelle ' s Coconut Chicken Curry
Michelle ' s Coconut Chicken Curry este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 486 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 389 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 91%. Încercați Michelle ' s Coconut Chicken Curry, Curry De Nucă De Cocos De Pui, și Pui Curry De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până se înmoaie.
Se amestecă în pui, și se fierbe 10 minute, sau până când sucurile rula clar.
Amestecați conopida, pudra de curry și sarea de usturoi în tigaie.
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de pui. Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, 30 de minute.