Michelle ' s Coconut Chicken Curry

Michelle ' s Coconut Chicken Curry
Michelle ' s Coconut Chicken Curry este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 486 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 389 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 91%. Încercați Michelle ' s Coconut Chicken Curry, Curry De Nucă De Cocos De Pui, și Pui Curry De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă în pui, și se fierbe 10 minute, sau până când sucurile rula clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Amestecați conopida, pudra de curry și sarea de usturoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
ConopidăConopidă
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de pui. Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista