Mic Dejun Vegetarian Quesadilla

Mic Dejun Vegetarian Quesadilla
Reteta Quesadilla mic dejun Vegetarian ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 530 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână roșii, ou, șuncă vegetariană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Quesadilla paran el Desayuno (mic dejun Quesadilla), Quesadilla Vegetariană Ușoară, și Quesadilla Vegetariană Cu Spanac Și Ciuperci.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista