Mic dejun Torta (Sandwich Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole)

Mic dejun Torta (sandviș Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos fierbinte, cum ar fi cholula, rulouri robuste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich de mic dejun cu Pesto - ouă amestecate și Pancetta crocantă, Torta de mic dejun cu slănină, ouă și guacamole Chipotle, și Sandwich Pentru Micul Dejun Cu Ouă De Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Aranjați rulourile pe foaia de copt și puneți-le în cuptor și coaceți până se încălzește, aproximativ 7 minute.
Între timp, încălziți fasolea în cuptor cu microunde sau tigaie mică până când se încălzește complet, aproximativ 2 minute. Pune deoparte. Într-un castron mic, combinați maioneza și sosul fierbinte. Pune deoparte.
Cu cârpă curată sau mănuși de cuptor, transferați pâinea caldă pe scândură. Cu cuțitul zimțat, împărțiți fiecare rolă în jumătate.
Răspândiți în interiorul a 4 bucăți de fund din fiecare rolă cu 1/4 de fasole.
Strat fasole cu chicharrones, cotija, avocado, ceapă și coriandru, distribuind fiecare topping uniform între 4 rulouri.
Răspândiți în interiorul a 4 bucăți de top cu amestec de maioneză.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Crăpați ouăle în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți până când albușurile încep să se întărească și devin opace. Acoperiți tigaia și gătiți până când gălbenușurile și albușurile sunt fierte la coacerea preferată, 2 până la 4 minute.
Așezați 1 ou deasupra fiecărei role, apoi închideți partea superioară a sandvișului.
Se servește cu jalape murat și pene de var.