Mic Dejun Nachos
Micul dejun Nachos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 785 calorii, 39G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de tortilla, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, Mic Dejun Nachos, și Mic Dejun Nachos.
Instrucțiuni
Scurgeți și clătiți fasolea.
Puneți-le într-o cratiță mică la foc mediu.
Se adaugă apa și praful de chili și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a combina și sparge aproximativ jumătate din fasole cu spatele unei furculițe sau a unei linguri de lemn. Gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Opriți căldura.Între timp, așezați ouăle într-un castron mediu și bateți cu o furculiță până se rup.
Adăugați sosul fierbinte, condimentați cu câte un vârf de sare și piper și bateți pentru a încorpora; pune deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mic până se spumează, aproximativ 2 până la 3 minute. Rotiți untul în tigaie până când tigaia este acoperită uniform.
Se toarnă ouăle bătute și se lasă să stea netulburate până când ouăle încep să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, Împingeți ouăle de pe margini în centru.
Lăsați să stea din nou timp de aproximativ 30 de secunde, apoi repetați împingând ouăle de pe margini în centru la fiecare 30 de secunde până când sunt setate, aproximativ 1 1/2 minute în total.
Scoateți tigaia de pe foc.
Presărați ouăle cu jumătate din brânză și amestecați pentru a încorpora.Împărțiți chipsurile între 2 farfurii mari și acoperiți uniform cu fasolea caldă.
Presărați brânza rămasă uniform peste fasole, lingurați ouăle deasupra fasolei și brânzei și acoperiți cu salsa.
Serviți cu guacamole și smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.