Mic Dejun Lasagna

Mic Dejun Lasagna
Micul dejun Lasagnan este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 717 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mic Dejun Lasagna, Lasagna Cu Mic Dejun Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați (Fără Gluten), și Sunca Si Branza Peste Noapte Mic Dejun Lasagna + Giveaway.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru clătite: într-un mediu, bol, bateți împreună făina de naut, 1 1/2 căni de apă, 1/4 cană de ulei de măsline, chimen, sare, coriandru și piper. Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrepeCrepe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă 1/3 cană din aluat în tigaie. Înclinați tigaia astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand marginile inferioare incep sa devina aurii, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă de silicon rezistentă la căldură, întoarceți crepul și continuați să gătiți pe cealaltă parte până la auriu, 3 minute. Repetați cu uleiul rămas și bateți pentru a face un total de 8 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru cremă: într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți pancetta la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din căldură. Folosind o lingură pliată, scoateți pancetta și scurgeți pe prosoape de hârtie. Într-un castron mediu bateți ouăle și laptele împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați roșiile, busuiocul, cimbru, sare și piper. Într-un alt castron mediu, amestecați cheddarul și fontina împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 pe 13 pe 2 inci cu spray de gătit și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a asambla lasagna, puneți 1 cană de cremă în fundul vasului de copt pregătit. Aranjați două clătite, una lângă alta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
PolonicPolonic
9
Presărați deasupra un sfert din amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Presărați un sfert din pancetta peste brânză. Repetați straturile folosind crepele rămase, crema, brânza și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
CrepeCrepe
11
Se toarnă orice cremă rămasă peste lasagna și se coace până se umflă și auriu, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Tăiați în pătrate și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista