Mic Dejun Lasagna
Micul dejun Lasagnan este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 717 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Pentru $ 5.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, pancetta, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mic Dejun Lasagna, Lasagna Cu Mic Dejun Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați (Fără Gluten), și Sunca Si Branza Peste Noapte Mic Dejun Lasagna + Giveaway.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru clătite: într-un mediu, bol, bateți împreună făina de naut, 1 1/2 căni de apă, 1/4 cană de ulei de măsline, chimen, sare, coriandru și piper. Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Se toarnă 1/3 cană din aluat în tigaie. Înclinați tigaia astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand marginile inferioare incep sa devina aurii, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă de silicon rezistentă la căldură, întoarceți crepul și continuați să gătiți pe cealaltă parte până la auriu, 3 minute. Repetați cu uleiul rămas și bateți pentru a face un total de 8 clătite.
Pentru cremă: într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți pancetta la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 12 minute.
Scoateți din căldură. Folosind o lingură pliată, scoateți pancetta și scurgeți pe prosoape de hârtie. Într-un castron mediu bateți ouăle și laptele împreună până se omogenizează.
Adăugați roșiile, busuiocul, cimbru, sare și piper. Într-un alt castron mediu, amestecați cheddarul și fontina împreună.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 pe 13 pe 2 inci cu spray de gătit și lăsați-l deoparte.
Pentru a asambla lasagna, puneți 1 cană de cremă în fundul vasului de copt pregătit. Aranjați două clătite, una lângă alta deasupra.
Presărați deasupra un sfert din amestecul de brânză.
Presărați un sfert din pancetta peste brânză. Repetați straturile folosind crepele rămase, crema, brânza și pancetta.
Se toarnă orice cremă rămasă peste lasagna și se coace până se umflă și auriu, 30 până la 35 de minute.
Tăiați în pătrate și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto