Mic dejun cârnați și fulgi de porumb Scotch ouă

Mic dejun cârnați și fulgi de porumb Scotch ouă
Nevoie de o băuturi fără lactate? Cârnații de mic dejun și ouăle Scotch din fulgi de porumb ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 722 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sirop de arțar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mic dejun Banh Mi Sandwich cu ouă și cârnați, Ouă Cu Curcan Mic Dejun Cârnați Și Fructe, și Mic dejun Cartofi dulci cu ouă și cârnați.

Instrucțiuni

1
Așezați 6 ouă într-o cratiță medie (ar trebui să se potrivească într-un singur strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți apa la fierbere la foc mare, apoi scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți-l cu un capac etanș și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 3 minute. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.Când ouăle sunt gata, transferați-le în baia de apă cu gheață folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
3
Lăsați ouăle să stea până când sunt reci, aproximativ 10 minute. Crăpați cu grijă și curățați fiecare ou. (Este în regulă dacă ouăle tale nu sunt perfect decojite.) Clătiți ouăle sub apă rece pentru a îndepărta bucățile de coajă reziduale și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte.Crăpați cele 2 ouă rămase într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți ușor cu o furculiță pentru a le rupe; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați fulgii de porumb în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați în firimituri fine (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană). Alternativ, așezați fulgii de porumb într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați punga. Folosind un sucitor, zdrobiți fulgii de porumb în firimituri fine uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
7
Așezați firimiturile într-un al doilea vas superficial; pus deoparte.Împărțiți cârnații în 6 porții uniforme, rulați fiecare într-o bilă și așezați pe foaia de copt cu ouăle fierte.Căptușiți o suprafață de lucru cu folie de plastic și pregătiți o a doua foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
OuăOuă
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Așezați 1 bilă de cârnați în mijlocul foliei de plastic pe suprafața de lucru și acoperiți-o cu a doua foaie de folie de plastic. Folosind un sucitor, rulați cârnații într-o pastă foarte subțire de aproximativ 5 inci în diametru. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
9
Așezați un ou fiert în centrul tortului. Trageți ușor marginile foliei de plastic de jos în sus pentru a închide oul în pasta de cârnați. Ridicați oul învelit în cârnați și folosiți-vă mâinile pentru a netezi ușor suprafața și a lipi orice găuri, asigurându-vă că oul este complet și bine învelit în cârnați. Întoarceți oul pe foaia de copt și repetați cu cârnații rămași și ouăle fierte.Dragă 1 cârnați - ou închis în făină. Apoi, înmuiați-l în ouăle bătute, lăsând excesul să picure. În cele din urmă, rulați-l în firimiturile de fulgi de porumb până când este bine acoperit, apoi apăsați ușor pentru a adera la acoperire. Întoarceți oul pe foaia de copt. Repetați cu ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
RolaRola
FolieFolie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când ajunge la 350 km F pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 3 ouă. Se prăjesc, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și cârnații sunt fierți, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle pe grătar. Repetați cu restul eggs.To serviți, tăiați fiecare ou în jumătate și condimentați părțile tăiate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BomboaneBomboane
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Se servește cu sirop de arțar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista