Mic dejun copios combinat
Micul dejun combo copios necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten are o valoare de 1 persoană și costă 1,73 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 526 de calorii . Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați ciuperci, cartofi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca un mic dejun destul de ieftin. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt plăcinta ciobănească ușoară (combo de vită și/sau miel) , supa consistentă de vită și ciuperci și supa consistentă de pui și porumb la grătar .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, gătiți slănina și cârnații la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz.
Adăugați cartoful, ardeiul verde și ceapa; gătiți la foc mediu-mare timp de 10 minute sau până când cartoful se rumenește. Adăugați ciupercile; gătiți încă 1 minut. Presărați cu brânză; acoperiți și gătiți până se topește.
Transferați pe o farfurie; păstrați la cald.
În aceeași tigaie, adăugați oul. Gătiți la foc mediu doar până când albușul se întărește. Întoarceți; gătiți încă 1-2 minute sau până când se întărește complet.
Puneți oul peste amestecul de cartofi; presărați cu piper, dacă doriți.