Mic Dejun Caserola

Micul dejun caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 659 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză mexicană, biscuiți vechi de o zi, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserola: o caserolă ușoară hashbrown, și Mic Dejun Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul olandez de 10 inci pe foc deschis. Între timp, înmuiați chipsurile în 1/2 cană de lapte. Aceasta va fi crusta de jos. Înmuiați biscuiții cu ingredientele rămase, adăugați lapte suplimentar dacă este necesar pentru o consistență umedă. Sare și piper, după gustul tău.
Scoateți cuptorul de pe foc, puneți mai întâi chipsurile, apoi adăugați amestecul de biscuiți. Întoarceți cuptorul olandez la foc. Aveți grijă când puneți cărbuni deasupra și de jos. Gatiti timp de 20 pana la 30 de minute sau pana cand este usor ferm.
Se servește cu sos de cactus.
Puree toate ingredientele împreună și la frigider.