Mic Dejun Burritos
Reteta mic dejun Burritos ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți conserve de roșii, cârnați de porc măcinat, tortilla de făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mic Dejun Burritos, Mic Dejun Burritos, și Mic Dejun Burritos.
Instrucțiuni
Cârnați maro într-o tigaie; scurgere. Într-un castron, combinați cârnații, brânza și roșiile.
Adăugați ouă în amestecul de cârnați și amestecați bine. Împărțiți amestecul uniform între tortilla și rotiți bine.
Sigilați tortilele gătind timp de una până la 2 minute pe o tavă fierbinte pulverizată cu spray de legume antiaderent.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.