Mic Dejun Banh Mi

Rețeta mic dejun Banh Mi ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 184 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, banh Mi bun, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Mic dejun Banh Mi Sandwich cu ouă și cârnați, Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și BC. MC. MC. MC. M.
Instrucțiuni
Pentru a face morcovii murați și Daikon: combinați morcovii, daikonul, sarea și zahărul într-un castron mic și aruncați pentru a acoperi. Lăsați să se odihnească 10 minute până când lichidul a fost extras din legume și sarea și zahărul sunt complet dizolvate.
Adăugați oțet și apă și transferați într-un recipient mic, sigilabil.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau, pentru cele mai bune rezultate, lăsați muratul să se odihnească cel puțin 3 zile la frigider.
Preîncălziți cuptorul sau cuptorul cu prăjitor de pâine la 400 F. gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mic până când este crocantă și redată, răsturnând o dată la jumătatea gătitului, aproximativ 10 minute în total.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie (lăsați grăsimea de slănină în tigaie).
Creșteți căldura la mediu și încălziți până când grăsimea de slănină începe să fumeze ușor.
Adăugați ouă, reduceți imediat căldura la mediu și gătiți, lingând grăsimea de slănină fierbinte peste blaturile de ouă, în timp ce gătesc până când sunt setate la consistența dorită (îmi plac gălbenușurile mele curgătoare și marginile albe crocante).
Transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie cu slănină.
Pâine prăjită în cuptor sau cuptor cu prăjitor de pâine până când este fierbinte și crocantă, aproximativ 3 minute. Împărțiți pe jumătate pe lungime, lăsând o balama.
Întindeți ambele părți cu maioneză și câteva liniuțe de condimente Maggi.
Puneți fâșii de slănină de-a lungul fundului și de sus cu ouă. Se acoperă cu morcovi murați și daikon, felie de castraveți, crenguțe de coriandru și ardei iute. Se condimentează cu sare și piper.