Mezeluri cu varza si Saut de porumb 4

Mezeluri cu varza si Saut de porumb 4
Mezeluri cu varză și porumb saut Circulara ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 749 calorii, 28G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini de porumb proaspăt și sote de varză Napa, Varza-Varza Saut 4, și Salată De Varză De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înțepați cârnații cu o furculiță și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe plăci.
3
Încălziți lingura rămasă de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați varza și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CeapăCeapă
5
Adăugați oțetul și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este doar fragedă, 3 până la 4 minute. Se amestecă porumbul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
PiperPiper
PorumbPorumb
SareSare
6
Se servește cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista