Meyer Lemon Coffee Cake Briose
Meyer Lemon Coffee Cake Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cinnamon streusel premium muffin & bread mix, lapte, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Cu Lămâie Meyer, Tort De Cafea Cu Lămâie Meyer, și Tort De Cafea Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brioșe, laptele, uleiul, ouăle, coaja de lămâie rasă și sucul de lămâie până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare aproximativ două treimi.
Presărați streusel din pachet peste aluat.
Coaceți 16 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Se ornează cu fâșii de coajă de lămâie.