Meyer lamaie si rozmarin br Oktil Oktile
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Meyer Lemon și Rosemary br Oktil Oktifes ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, zahărul, extractul de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Meyer Lemon Rosemary Gin Fizz, Meyer caș de lămâie cu rozmarin: un amestec de iaurt, și Meyer Lămâie Și Rozmarin Pui Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie.
Se încălzește amestecul la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Scoateți din căldură. Acoperiți și abrupți 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/2 cană de zahăr, gălbenușuri de ou și ouă într-un bol mediu, amestecând cu un bici. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită în amestecul de ouă, amestecând bine cu un bici. Se amestecă vanilia. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic 5 minute sau pana cand amestecul acopera o lingura.
Împărțiți amestecul uniform între 4 (6 uncii) ramekins.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Scoateți ramekinele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Cerneti 2 linguri de zahar uniform peste crema. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 centimetri de partea superioară a fiecărei creme, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut).