Mexican Sunrise
Mexican Sunrise ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 388 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, scorțișoară măcinată, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Ouă Amestecate De Răsărit Mexican, Tequila Sunrise Mimosa (sau Mezcal Sunrise Mimosa), și Sunrise Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o farfurie plată, amestecați 1/4 cană de zahăr cu scorțișoară.
Stiva tortilla, și cu un cuțit mic, crestătură margini pentru a face Sunburst rim; resturi de rezervă pentru alte utilizări.
Tăiați tortilele în jumătate, frecați ușor părțile cu apă și acoperiți, câte 1 bucată, cu zahăr de scorțișoară. Aranjați bucățile într-un singur strat pe 2 foi de copt (12 pe 15 in.).
Coaceți într-un cuptor de 400 până când tortilele sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 10 minute; comutați tigăile la jumătatea coacerii.
Între timp, cojiți și lăsați mango. Semințe și pepene galben.
Tăiați mango și pepene galben în cuburi de 1/2 până la 3/4 inci sau cubați jumătate din fiecare și restul feliei subțiri.
Se amestecă fructele cu sucul de lămâie.
Aranjați fructele în mod egal pe farfurii de salată sau desert.
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mare, topiți restul de 1/4 cană de zahăr, agitați și înclinați tigaia pentru a amesteca zahărul uscat în sirop până când lichidul are culoarea chihlimbarului; scoateți de pe foc. Odată, puneți iaurt înghețat lângă fructe, tortilla slabă împotriva iaurtului înghețat și stropiți rapid deserturile cu zahăr topit.