Mexican Sopes
Mexican Sopes necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei vegetal, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mexican Sopes, Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), și Sopes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați masa harina, făina și sarea într-un bol. Se amestecă apa și oul în amestecul masa; adăugați scurtarea topită și amestecați bine pentru a forma aluatul.
Frământați ușor aluatul până se umezește, dar își păstrează forma; transferați într-un bol, acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră.
Împărțiți aluatul răcit în 15 porții.
Rotiți 1 porție de aluat într-o bilă, păstrând în același timp aluatul rămas acoperit pentru a preveni uscarea acestuia. Pe o suprafață de lucru ușor presarata cu faina, pat mingea într-o rundă de 3 inch. Prindeți de-a lungul marginilor rundei pentru a face o creastă. Repetați cu porțiunile de aluat rămase.
Turnați suficient ulei într-o tigaie pentru a avea o adâncime de aproximativ 1/2 inci; se încălzește la 365 grade F (185 grade C). Prăjiți câteva coji în ulei fierbinte la un moment dat până când sunt crocante, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați sopurile din ulei folosind o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar și reîncălziți între loturi.