Mexican Raviolis
Raviolis Mexican ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta parțial degresată, ambalaje rotunde wonton, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Raviolis de casă {de la zero}, Trei Brânză Busuioc Raviolis, și Raviolis cu brânză de capră cu roșii de prune cu zahăr și Hefeweizen Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați chorizo într-o tigaie fierbinte setată la foc mediu; gătiți, amestecând, până la fiert. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, amestecați împreună ricotta, queso asadero, cilantro, usturoiul, chimenul și sarea.
Așezați chorizo într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până la măcinat fin.
Se toarnă ingredientele combinate în blender și se pulsează până se amestecă bine.
Puneți o linguriță de umplutură pe un înveliș wonton. Scufundați un deget în apă și udați jumătatea superioară a ambalajului. Îndoiți în jumătate și prindeți marginile pentru a sigila. Puneți deoparte și continuați să umpleți și să sigilați ambalajele rămase.
Adăugați ulei și aproximativ 1 lingură de sare într-o oală cu apă clocotită. Puneți ușor raviolis în apă și gătiți până când raviolis plutește în vârf, aproximativ 6 minute.
Scoateți în farfurii cu o lingură pliată și serviți acoperit cu sos marinara.