Mexican Buffalo Pui Dip
Mexican Buffalo Chicken Dip este o rețetă mexicană care servește 20. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 93 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sosul original de ardei cayenne, țelină, biscuiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Buffalo Pui Dip, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Mexican Buffalo Pui Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru cu spray de gătit.
Se amestecă fasolea prăjită și 2 linguri de amestec de condimente taco într-un castron mic; răspândit în fundul caserolei. Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, țelina, pansamentul și sosul fierbinte. Se amestecă puiul. Puneți amestecul de pui peste fasolea prăjită în caserolă.
Coaceți neacoperit 35 de minute sau până când este încălzit.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Serviți cu chipsuri de tortilla, bețișoare de țelină sau alte legume sau biscuiți.