Mexi-Budincă De Porumb
Mexi-Budinca de porumb necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 134 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de porumb, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Mexi Squash, Mexi-Quiche, și Mexi-Ghetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Combinați înlocuitorul de ou și laptele; se adaugă la amestecul de porumb, amestecând pentru a se combina.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 1 litru acoperit cu spray de gătit.
Așezați vasul într - o tigaie de 13 x 9 x 2 inci; turnați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.