Merluciu cu scoici și pătrunjel
Merluciu cu scoici și pătrunjel este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, făină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici, ardei iute și pizza cu pătrunjel, Linguine Cu Scoici Și Rețetă De Pătrunjel, și Orecchiette cu scoici, ardei iute și pătrunjel.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, jumătate de pătrunjel și usturoiul într-o tigaie cazuela sau saut suficient de mare pentru a ține peștele și scoicile într-un singur strat.
Presărați merluciul pe ambele părți cu sare și adăugați la cazuela, cu pielea în jos. Pudrați peștele cu făină, apoi adăugați scoicile și cana de apă și aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute, apoi intoarceti pestele, coborati focul si fierbeti foarte usor pana cand scoicile se deschid si pestele este fiert, aproximativ 5 minute. Împărțiți peștele și scoicile între patru farfurii, amestecați sucurile de tigaie și lingurați peste pește și în scoici.
Se presară cu pătrunjelul rămas și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.