Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi
Merlot Pot Roast cu cartofi zdrobiți de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi de hrean, țelină, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Zdrobiți De Hrean, Cartofi Zdrobiți De Hrean (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi), și Cartofi Zdrobiți Cu Hrean Cr Ampermme Fra Aproxormche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită, uscați-o și presărați generos peste tot cu piper proaspăt măcinat. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați carne de vită și rumeniți bine pe toate părțile, 6 până la 8 minute în total.
Între timp, tăiați morcovii în bețișoare de aproximativ 3/8 inch grosime și 2 inci lungime. Într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați morcovi, ceapă, țelină, usturoi, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin. Setați carnea de vită pe legume; adăugați picături. Într-un castron mic, amestecați vinul și pasta de roșii; se toarnă peste carne și legume.
Acoperiți și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 8 până la 9 ore la minim, 5 până la 6 ore la maxim. Dacă este posibil, întoarceți carnea la jumătatea gătitului.
Cu 2 linguri cu fante, transferați carnea într-un platou; păstrați cald. Degresați și aruncați orice grăsime din lichidul de gătit. Întoarceți aragazul la mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 1/2 linguri de apă; se toarnă în aragaz și se amestecă des până când sosul clocotește, 10 până la 15 minute.
Cu o lingură cu fante, ridicați legumele din aragaz și aranjați lângă carne. Lingura hrean zdrobit cartofi pe platou; se presara cu patrunjel.
Garnisiți platoul cu năsturel. Puneți sosul peste carne. Feliați carnea și serviți cu legume, cartofi și sos, adăugând sare după gust.