Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi

Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi
Merlot Pot Roast cu cartofi zdrobiți de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi de hrean, țelină, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Zdrobiți De Hrean, Cartofi Zdrobiți De Hrean (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi), și Cartofi Zdrobiți Cu Hrean Cr Ampermme Fra Aproxormche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită, uscați-o și presărați generos peste tot cu piper proaspăt măcinat. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați carne de vită și rumeniți bine pe toate părțile, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, tăiați morcovii în bețișoare de aproximativ 3/8 inch grosime și 2 inci lungime. Într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, combinați morcovi, ceapă, țelină, usturoi, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin. Setați carnea de vită pe legume; adăugați picături. Într-un castron mic, amestecați vinul și pasta de roșii; se toarnă peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Acoperiți și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 8 până la 9 ore la minim, 5 până la 6 ore la maxim. Dacă este posibil, întoarceți carnea la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Cu 2 linguri cu fante, transferați carnea într-un platou; păstrați cald. Degresați și aruncați orice grăsime din lichidul de gătit. Întoarceți aragazul la mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 1/2 linguri de apă; se toarnă în aragaz și se amestecă des până când sosul clocotește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Cu o lingură cu fante, ridicați legumele din aragaz și aranjați lângă carne. Lingura hrean zdrobit cartofi pe platou; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Garnisiți platoul cu năsturel. Puneți sosul peste carne. Feliați carnea și serviți cu legume, cartofi și sos, adăugând sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista