Merișor Rugelach
Cranberry Rugelach necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun ferm, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Merișor Rugelach, Rugelach Cu Fistic-Afine, și Rugelach De Afine Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți 1 cană de unt, cremă de brânză și vanilie până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr granulat și zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Într-un castron mediu, amestecați 2 1/4 căni de făină, 1 linguriță de scorțișoară și cuișoare.
Se adaugă în amestecul de unt, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în treimi și aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați fiecare în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute.
Cu un sucitor înfăinat, pe o suprafață ușor făinată, rulați câte un disc pe rând într-o rundă de 1/8 inci grosime de aproximativ 12 inci în diametru.
Întindeți fiecare uniform cu aproximativ 1/2 cană umplutură de afine, apoi presărați cu o treime din ciocolata albă tocată și o treime din nuci.
Tăiați fiecare rundă în 16 pene. Începând de la capătul larg, rotiți fiecare pană în jurul umpluturii; îndoiți ușor fiecare rolă într-o semilună.
Așezați fursecurile la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și laptele pentru a se amesteca. Într-un alt castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară.
Periați ușor fursecurile cu amestec de ouă și presărați cu zahăr de scorțișoară; aruncați orice amestec de ouă rămas și economisiți zahăr de scorțișoară pentru alte utilizări.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Umplutură de afine: într-un robot de bucătărie, învârtiți 2 1/2 căni de afine proaspete (sortate și clătite) sau afine congelate dezghețate, 3 linguri de ghimbir proaspăt tocat și 1 portocală, clătite și sferturi (semințe aruncate), până la omogenizare.
Răzuiți într - o tigaie de 3 până la 4 litri și adăugați 1/2 cană de zahăr; se amestecă adesea la foc mediu până când zahărul este dizolvat și amestecul se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 10 minute. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.