Merișor Portocaliu Rugelach
Această rețetă face 48 de porții cu 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cranberry Orange Rugelach ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rugelach De Afine Portocalii, Merișor Rugelach, și Butterhorns De Nuci De Afine (Rugelach) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, sarea și 2 linguri de zahăr și pulsați de două ori pentru a combina.
Adăugați cremă de brânză și unt și pulsați până când aluatul abia începe să se unească, dar nu o bilă coerentă, aproximativ 10 impulsuri scurte.
Transferați pe o suprafață de lucru ușor făinată și formați aluatul într-o bilă, apoi tăiați bila în patru bucăți egale. Înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți la frigider timp de 1 oră.
Într-un castron mic, combinați afine, nuci, restul de 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală; pus deoparte.
Așezați conservele într-un castron mic și cuptorul cu microunde până când sunt calde și libere, aproximativ 30 de secunde. Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Pe o suprafață curată, ușor făinată, rulați un aluat cu bilă într-un cerc de 9 inci.
Perie cerc cu gem de caise.
Se presară cu 1/4 amestec de afine.
Tăiați aluatul în 12 pene egale.
Rulați fiecare pană în sus, începând de la capătul larg și apăsând ușor pentru a sigila.
Așezați fiecare prăjitură, cu fața în jos, pe foile de copt pregătite. Repetați cu bilele rămase de aluat. Acoperiți foile cu folie de plastic și lăsați să se răcească 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Scoateți fursecurile din frigider, periați fiecare cu spălare de ouă și presărați cu zahăr.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească 5 minute și se servește. Cookie-urile răcite pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.