Merișor-Pecan Rugelach
Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 147 calorii. Dacă 28 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Rugelach afine-Pecan ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cremă de brânză, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Peach-Pecan Rugelach, Cais Pecan Rugelach, și Pepper Jelly-Pecan Rugelach.
Instrucțiuni
Cu mixer electric (bătător), cremă împreună unt și cremă de brânză. Cu mixer pe scăzut, se adaugă treptat în făină. Formați în 3 discuri ghemuite. Înfășurați și refrigerați timp de 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-o cratiță mică, acoperiți afinele cu apă și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Scurgere. Într-un castron mic, combinați pecanele, zahărul brun și scorțișoara.
Rola aluat într-un cercuri de 10 inch. Vopsea cu untul topit.
Se presară cu amestecul de zahăr / nuci și afine. Cu o roată de pizza, tăiată în 12 pene.
Rotiți pene și aliniați-le pe o foaie de pergament căptușită sau antiaderentă. Vopsiți rugelach - ul cu spălarea ouălor.
Coaceți timp de 15 minute sau setați și lumina aurie.