Merișor-Pecan Rugalach
Cranberry-Pecan Rugalach ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 45 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr granulat, zahăr spumant, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Merișor Rugalach, Maple-pecan Medjool Data Rugalach, și Merișor Portocaliu Rugalach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr granulat, bătând până la pufos. Se amestecă făina și sarea. Împărțiți aluatul în 8 porții egale; aplatizați fiecare porție într-un disc; înfășurați fiecare disc separat în folie de plastic. Se răcește 8 ore.
Rotiți 1 porție de aluat la un moment dat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Se întinde cu 3 linguri de umplutură de merișor-Pecan, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii.
Tăiați cercul în 8 pene; rotiți pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați, cu fața în jos, pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați ușor cu ou; presărați uniform cu zahăr spumant. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura.
Coaceți la 350 pe o foaie de copt ușor unsă timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Notă: zahărul spumant este disponibil la magazinele care vând consumabile pentru decorarea tortului.