Merișor-Pecan Rugalach

Merișor-Pecan Rugalach
Cranberry-Pecan Rugalach ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 45 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr granulat, zahăr spumant, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Merișor Rugalach, Maple-pecan Medjool Data Rugalach, și Merișor Portocaliu Rugalach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr granulat, bătând până la pufos. Se amestecă făina și sarea. Împărțiți aluatul în 8 porții egale; aplatizați fiecare porție într-un disc; înfășurați fiecare disc separat în folie de plastic. Se răcește 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Rotiți 1 porție de aluat la un moment dat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Se întinde cu 3 linguri de umplutură de merișor-Pecan, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Tăiați cercul în 8 pene; rotiți pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați, cu fața în jos, pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Periați ușor cu ou; presărați uniform cu zahăr spumant. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Coaceți la 350 pe o foaie de copt ușor unsă timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
9
Notă: zahărul spumant este disponibil la magazinele care vând consumabile pentru decorarea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista