Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilau de afine-Pecan. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 264 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez brun pecan, șalotă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pilau Kenyan, Okra Pilau, și Okra Pilau pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți nucile pecan într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 5 până la 7 minute sau până când nucile pecan sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șalotă și sotati 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 10 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați afine și următoarele 2 ingrediente, și saut 3 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă amestecul de șalotă, pecanele prăjite și pătrunjelul în orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Afine
Pătrunjel
Ceapă Eșalotă
Nuci Pecan
5
Notă: orezul brun Konriko Wild Pecan din Louisiana este unul dintre preferatele noastre. Găsiți-l în supermarket sau comandați direct de la konriko.com.