Meringues Chantilly cu fructe de padure prajite
Meringues Chantilly cu fructe de padure prajite este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure de jumătate de halbă, cremă de tartru, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 89 de fani. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bezea Chantilly, Fructe Proaspete Coapte Cu Cremă Chantilly, și Bezea de cacao cu fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un pahar mic și un creion, desenați 4 (3 1/2 inch) cercuri pe fiecare bucată de hârtie. Întoarceți hârtia cu fața în jos pe foile de copt.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile, crema de tartru și sarea la viteză mare până se spumează.
Adăugați 2/3 cană de zahăr și continuați să bateți cu viteză mare până când albușurile formează vârfuri foarte rigide.
Bateți vanilia. Îndoiți cu grijă restul de 1/3 cană de zahăr în bezea. Cu un vârf mare de patiserie în formă de stea, introduceți un disc de bezea în interiorul fiecărui cerc. Țeavă un alt strat în jurul marginii pentru a forma părțile laterale ale cojilor.
Coaceți timp de 2 ore sau până când bezeaua este uscată și crocantă, dar nu se rumeneste. Opriți focul și lăsați bezeaua să stea la cuptor timp de 4 ore sau peste noapte.
Pentru servire, așezați fiecare bezea pe o farfurie separată și acoperiți coaja cu fructe de pădure.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați căpșunile, zmeura, afinele și murele pe o tigaie și aruncați cu semințele de zahăr și fasole de vanilie. Prăjiți la cuptor pentru 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.