Meringue Swirls

Meringue Swirls
Meringue Swirls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tangerine Dream Meringue Swirls, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Fig Swirls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Bateți albușurile și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se spumează (folosiți atașamentul pentru bici dacă folosiți un mixer de suport).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați crema de tartru; creșteți viteza la mediu ridicat și adăugați zahărul superfin, 1 lingură la un moment dat. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în bezea (sau adăugați extractul) și continuați să bateți până când zahărul este dizolvat și bezeaua este groasă, lucioasă și formează vârfuri rigide, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Montați o pungă de conducte cu un vârf mare de stea. Umpleți punga cu bezea și spiralele de țeavă pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se presară cu zahărul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
5
Coaceți 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați bezelele să stea la cuptor până se usucă, aproximativ 2 ore. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista