Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie
Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat obișnuit, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Petits Fours Cu Cremă De Var Și Ciocolată Neagră, Petits Fours, și Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 F.
Bateți albușurile cu sare folosind un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri rigide.
Adăugați zahăr superfin puțin câte puțin, bătând cu viteză mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Puneți bezea în punga de patiserie și pipeți discuri de 1 1/4 inch lățime (aproximativ 1/3 inch înălțime) la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți bezea în mijlocul cuptorului până se usucă, dar încă alb, aproximativ 1 1/2 ore, apoi răciți în cuptorul oprit (cu ușa închisă) 1 oră.
Transferați bezea pe foaia de copt într-un suport pentru a se răci complet.
Se macină fin zahărul obișnuit cu anasonul în râșnița de cafea/condimente. Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri moi, apoi adăugați zahăr de anason, bătând până când ține doar vârfuri rigide.
Cojiți bezea din pergament, apoi puneți 1 linguriță de cremă pe fiecare bezea și acoperiți cu 3 semințe de rodie.
Bezeaua la cuptor (fără smântână) și zahărul de anason pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate separat în recipiente etanșe la temperatura camerei.* Bezea poate fi depasit 30 minute înainte și păstrate la temperatura camerei rece.