Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie

Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie
Meringue Petits Fours cu cremă de anason și rodie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat obișnuit, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Petits Fours Cu Cremă De Var Și Ciocolată Neagră, Petits Fours, și Petits Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile cu sare folosind un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zahăr superfin puțin câte puțin, bătând cu viteză mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
4
Puneți bezea în punga de patiserie și pipeți discuri de 1 1/4 inch lățime (aproximativ 1/3 inch înălțime) la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Coaceți bezea în mijlocul cuptorului până se usucă, dar încă alb, aproximativ 1 1/2 ore, apoi răciți în cuptorul oprit (cu ușa închisă) 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați bezea pe foaia de copt într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Se macină fin zahărul obișnuit cu anasonul în râșnița de cafea/condimente. Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri moi, apoi adăugați zahăr de anason, bătând până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
AnasonAnason
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cojiți bezea din pergament, apoi puneți 1 linguriță de cremă pe fiecare bezea și acoperiți cu 3 semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
CremăCremă
1
Bezeaua la cuptor (fără smântână) și zahărul de anason pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate separat în recipiente etanșe la temperatura camerei.* Bezea poate fi depasit 30 minute înainte și păstrate la temperatura camerei rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
CremăCremă
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista