Merele și orezul bunicii
Merele și orezul bunicii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 197 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere, mere groase, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de orez a bunicii, Mâncarea de orez a bunicii, și Mâncarea de orez a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Se amestecă 2 linguri de unt în orez fierbinte.
Adăugați mere, mere, zahăr brun, 1-1/2 lingurițe de scorțișoară și sare. Spoon într-un 2-qt adânc uns. vas de copt. Punctați cu untul rămas; presărați cu scorțișoară rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 35 de minute sau până la încălzire.