Mere Roșii
Roșirea merelor este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de mere, scorțișoară măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria Roșie, Pere Roșii, și Mimoza Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de gelatină uscată și scorțișoara în 3 - până la 4-qt. cratiță.
Adăugați apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent până când gelatina este complet dizolvată.
Adăugați la amestecul de gelatină în cratiță; acoperiți parțial cratița cu capac. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 până la 15 min. sau doar până când merele sunt fragede cu furculița, întorcând ușor merele la fiecare 5 minute.
Scoateți merele din lichid.
Serviți merele calde. Sau, se răcește și se păstrează într-un recipient bine acoperit la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Serviți fiecare măr acoperit cu 2 linguri. din toppingul biciuit.
Garnisiți cu mentă proaspătă, dacă doriți.