Mere prăjite și Salsa Tomatillo

Mere prăjite și Salsa Tomatillo
Mere prăjite și salsa Tomatillo ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 239 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,71 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tomatillos, jalapeincloro chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tomatillo prăjit și Salsa de mere, Quesadillas de friptură cu Tomatillo prăjit și Salsa de mere, și 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți tomatillo-urile, 2 dintre mere, ceapa,usturoiul și jalapele pentru chile pe o foaie de copt cu margini. Aruncați cuulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până latomatillos sunt înmuiate și ușor carbonizate, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
MărMăr
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
3 curățați usturoiul, apoi transferați toate ingredientele în ablender și piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
4
4 tăiați mărul rămas în cuburi de 1/4 inch și amestecați în salsa înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Retipărit cu permisiunea mexicanului Made Easy: Everyday Ingredients, aromă extraordinară de Marcela Valladolid, 8011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei împart timpul între Tijuana și San Diego.

Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling

Pinot Noir, Sparkling rosul și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista