Gourmet Caramel mere este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 755 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți mere granny smith, caramele ambalate individual, bețe de artizanat din lemn și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mere Gourmet Caramel, Mere Gourmet Caramel, și Mere Gourmet Caramel.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Scufundați merele în apă clocotită scurt, folosind o lingură cu fante, pentru a îndepărta orice ceară care ar putea fi prezentă. Ștergeți uscat și lăsați-l deoparte să se răcească. Introduceți bețișoare în mere prin miezuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoi
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Așezați caramelele neambalate într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde împreună cu 2 linguri de apă. Gatiti la maxim 2 minute, apoi amestecati si continuati sa gatiti si amestecati la intervale de 1 minut pana cand caramelul este topit si neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Țineți merele de băț și înmuiați-le în caramel pentru a le acoperi. Se pune pe hârtie cerată; la frigider pentru aproximativ 15 minute pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți ciocolata cu 1 lingură de scurtare într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde până se topește și se omogenizează. Înmuiați merele în ciocolată pentru a acoperi stratul de caramel. Reveniți la hârtia cerată pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Topiți bomboanele topite în cuptorul cu microunde cu scurtarea rămasă, amestecând la fiecare 30 de secunde până se omogenizează. Folosiți o furculiță sau un băț de lemn pentru a arunca modele colorate pe mere pentru o notă finală. Se dă la frigider până se fixează, peste noapte este și mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se Topește
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional