Mere Gourmet Caramel
Gourmet Caramel mere este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 755 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți mere granny smith, caramele ambalate individual, bețe de artizanat din lemn și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mere Gourmet Caramel, Mere Gourmet Caramel, și Mere Gourmet Caramel.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Scufundați merele în apă clocotită scurt, folosind o lingură cu fante, pentru a îndepărta orice ceară care ar putea fi prezentă. Ștergeți uscat și lăsați-l deoparte să se răcească. Introduceți bețișoare în mere prin miezuri.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată și acoperiți cu spray de gătit.
Așezați caramelele neambalate într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde împreună cu 2 linguri de apă. Gatiti la maxim 2 minute, apoi amestecati si continuati sa gatiti si amestecati la intervale de 1 minut pana cand caramelul este topit si neted.
Țineți merele de băț și înmuiați-le în caramel pentru a le acoperi. Se pune pe hârtie cerată; la frigider pentru aproximativ 15 minute pentru a seta.
Încălziți ciocolata cu 1 lingură de scurtare într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde până se topește și se omogenizează. Înmuiați merele în ciocolată pentru a acoperi stratul de caramel. Reveniți la hârtia cerată pentru a seta.
Topiți bomboanele topite în cuptorul cu microunde cu scurtarea rămasă, amestecând la fiecare 30 de secunde până se omogenizează. Folosiți o furculiță sau un băț de lemn pentru a arunca modele colorate pe mere pentru o notă finală. Se dă la frigider până se fixează, peste noapte este și mai bine.