Mere glazurate în sos de Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați merele glazurate în sos de Caramel. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 265 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere fără zahăr, unt, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mere coapte cu sos de rom-Caramel, Mere Coapte Cu Sos De Caramel, și Grill: mere în sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați fiecare măr orizontal în 5 felii. Reasamblați fiecare măr și puneți-l într-un vas de copt de 11 x 7 inch.
Combinați sucul de mere și untul topit; se toarnă peste mere.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 45 de minute sau până când merele sunt fragede, ungând cu sucuri la fiecare 15 minute.
Așezați un teanc de mere pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale de servire.
Se toarnă 1/4 cană sos de Caramel în centrul fiecărui teanc, permițând sosului să curgă peste părți.