Mere, fructe de pădure și igname
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, mere, fructe de pădure și igname ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 61 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 228 calorii. Un amestec de sos de afine întregi, unt, igname și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Igname cu mere și afine, Igname De Arțar Cu Mere Și Afine, și Boabe de grâu cu lămâie cu varză de Bruxelles prăjită (+tot ce ți-ai dorit vreodată să știi despre boabele de grâu!).
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu.
Se sotează merele până când sunt crocante.
Așezați merele și ignamele într-un 3-qt uns. caserola.
Combinați sosul de afine și marmelada. Lingură peste igname.
Se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute.