Mere De Ciocolată-Caramel

Mere De Ciocolată-Caramel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., merele de ciocolată-caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 232 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mere Caramele, Caramele Bomboane Mere, și Poison Toffee mere pentru Halloween.

Instrucțiuni

1
Clătiți merele; uscați bine pentru a îndepărta reziduurile ceroase. Introduceți un băț de ambarcațiuni în capătul tulpinii fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
2
Așezați pecanele într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Combinați zaharurile și următoarele 4 ingrediente (prin unt) într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare, amestecând doar până se dizolvă zahărul și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane ajunge la 325 sau pana cand siropul incepe sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SiropSirop
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SareSare
5
Lucrând rapid cu 1 măr la un moment dat și ținând mărul de băț, înmuiați în amestec de caramel, înclinând tigaia și întorcând mărul pentru a acoperi în mare parte mărul; lăsați excesul să se scurgă. Înmuiați rapid mărul în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
MărMăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați mărul, lipiți-l cu fața în sus, pe un suport de răcire; lăsați să stea până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Puneți ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
8
Stropiți ciocolată peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MărMăr
9
Lăsați să stea până când este setat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista