Mere de Caramel sărate (și altele)
Merele de Caramel sărate (și altele) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, topituri de caramel, toppinguri: m&ms și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mere De Caramel Sărate De Mare, Mere Caramel Sărate, și Mere De Caramel Cu Ciocolată Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți caramelul cu smântână într-un cazan dublu sau un vas de sticlă așezat peste o oală cu apă clocotită.
Se adaugă vanilia și sarea și se amestecă până se omogenizează. Lipiți un bețișor în fundul fiecărui măr. Pe rând, înmuiați mărul în caramel, acoperindu-l până la baza bățului. Lăsați excesul să picure înapoi în tigaie timp de câteva secunde, apoi rulați cu grijă mărul în orice topping doriți. (Există o mică fereastră de oportunitate pentru topping-uri pentru a lipi cu ușurință!) Repetați cu toate merele, refrigerând merele imediat ce sunt acoperite. Odată răcit, înfășurați merele cu celofan sau folie de plastic.