Mere de Caramel de ciocolată cu stropi
Merele de Caramel de ciocolată cu stropi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 754 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți mere, stropi, caramele desfăcute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caramel sărat, ciocolată neagră și batoane de pâine scurtă cu unt brun cu stropi, Ciocolată Caramel Mere, și Ciocolată Caramel Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați 5 mere (preferăm soiurile Granny Smith și Fuji, 6 până la 8 oz. fiecare). Introduceți o ambarcațiune sau un băț de gheață pe jumătate în capătul tulpinii fiecărui măr. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament simplă sau hârtie de ceară care a fost acoperită generos cu unt.
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită, combinați 14 uncii (aproximativ 50 de bucăți) caramele moi neambalate (cum ar fi Kraft) și 2 linguri de apă. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Ținând bățul, înmuiați fiecare măr pe rând în caramel aproximativ trei sferturi din drum. Rotiți pentru a acoperi uniform.
Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de caramel de pe fundul mărului înapoi în castron.
Așezați merele pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-le la frigider până când caramelul este ferm, aproximativ 5 minute.
Întoarceți tigaia cu apă la fierbere; se ia de pe foc.
Așezați 10 uncii de ciocolată semidulce sau dulce-amărui într-un alt castron și puneți-o peste tigaie. Se amestecă frecvent până când ciocolata este topită și netedă.
Înmuiați jumătatea inferioară a fiecărui măr în ciocolată, întorcându-vă pentru a acoperi uniform. Țineți tulpina cu fața în sus și folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de ciocolată de pe fundul mărului și înapoi în castron.
Așezați fiecare măr acoperit pe hârtia pergament sau pe hârtia cerată cu unt și dați-l la frigider până când ciocolata este ușor setată, aproximativ 10 minute.
Așezați aproximativ 1 cană stropi (alegerea culorii) pe o farfurie.
Rulați treimea inferioară a fiecărui măr în stropi pentru a acoperi. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 15 minute.