Mere de arțar cu înghețată este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețata vanillan, merele granny smith, siropul de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Umplute La Cuptor Cu Cremă De Arțar, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați nuci și gătiți, agitând tigaia des, până când nucile sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
4
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați mere, scorțișoară și vanilie și gătiți, amestecând frecvent, până când merele sunt moi, aproximativ 5 minute. Amestecați siropul de arțar și continuați să gătiți până când siropul se îngroașă, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Scorțișoară
Vanilie
Măr
Sirop
6
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte 10 minute să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Împărțiți înghețata în 4 boluri. Se acoperă cu mere și se presară cu nuci.