Mere Cu Brânză Cheddar
Merele cu brânză Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 68 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți cremă de brânză, boia de ardei, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Mere Cu Brânză Cheddar, Cartofi și mere gratinate cu brânză Skellig Cheddar, și Mac Cheddar alb și brânză cu pui la grătar și mere #15MinuteSuppers.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză, ceapa, sosul Worcestershire și muștarul într-un castron mare până se omogenizează.
Se amestecă în brânză Cheddar. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Împărțiți amestecul de brânză în jumătate. Formați 1 jumătate într-o bilă pe hârtie cerată.
Presărați o altă bucată de hârtie cerată cu boia.
Rotiți mingea de brânză în boia de ardei, acoperind bine. Mucegai în formă de măr. Repetați cu amestecul de brânză rămas.
Pentru a garnisi, faceți o mică depresiune în capetele tulpinii merelor.
Tăiați 2 bucăți mici din băț de scorțișoară. Introduceți bucăți de scorțișoară pentru tulpini. Introduceți frunze de salvie.
Serviți bile de brânză cu biscuiți.