Mere Confiate
Merele confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr, bomboane de decorator de scorțișoară, mere gustoase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Rețete similare includ Mere confiate II, Mere Confiate, și Scorțișoară Mere Confiate.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu folie și acoperiți cu spray de gătit. Introduceți diblul alb de 1 (6 inci) în capătul tulpinii fiecărui măr.
Combinați zahărul, siropul de porumb, apa și bomboanele într-o cratiță mică și grea la foc mediu. Gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 300 (aproximativ 8 minute).
Lucrând cu 1 măr la un moment dat, ținând mărul de diblu, înmuiați în sirop, înclinând tigaia pentru a acoperi mărul. Întoarceți rapid mărul pentru a acoperi uniform cu sirop; lăsați excesul de sirop să picure înapoi în tigaie.
Așezați mărul, cu diblul în sus, pe foaia de copt pregătită pentru a se întări (aproximativ 5 minute).