Mere Coapte De Vacanță
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Merele coapte de vacanță ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 1. Un amestec de zahăr brun, unt, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt slaw ușor de vacanță cu mere și rodie, Holiday curcan Pinwheel aperitive cu brânză de capră și mere, și Șuncă La Cuptor De Vacanță.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați miezul și semințele din măr, lăsând aproximativ 1/2 în partea de jos, creând o gaură bine asemănătoare.
Se amestecă 2 linguri de zahăr brun, unt, nucă de cocos și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron; umpleți bine mărul cu amestec de zahăr brun.
Așezați mărul umplut într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mărul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Transferați mărul copt într-un castron de servire și stropiți orice sucuri rămase din vasul de copt peste măr; se presară cu 1 vârf de zahăr brun și scorțișoară.