Mere coapte cu înghețată de scorțișoară

Mere coapte cu înghețată de scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu înghețată de scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați unt, mere de gătit, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată, și Mere Coapte Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie înghețata lăsând la temperatura camerei timp de 20 de minute sau până când este suficient de moale pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
2
Transferați într-un bol mare de amestecare. Folosind un mixer electric, bateți înghețata și scorțișoara până se combină bine. Acoperiți și reveniți la congelator timp de 30 de minute sau până se solidifică. (Se poate face cu până la o săptămână în avans.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține merele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Combinați zahărul, cidrul, sarea, nucșoara și cuișoarele într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
CidruCidru
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia o bandă de aproximativ 1/2 inch în jurul vârfurilor de mere. Scoateți miezurile și semințele pentru a forma o cavitate adâncă, fără a străpunge fundul, folosind un corer de mere, un baller de pepene galben sau o lingură ascuțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Apple CorerApple Corer
7
Așezați merele în poziție verticală în tava de copt. Aruncați câteva bucăți de unt în fiecare cavitate de mere și turnați sirop de cidru peste și în jurul merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți merele, neacoperite, ungând des, până când merele sunt fragede, dar își păstrează forma, 45 până la 50 de minute. Se răcește ușor înainte de a servi cu sucuri suplimentare de gătit cu lingură și înghețată de scorțișoară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista