Mere coapte cu carne tocată, cireșe și nuci
Această rețetă servește 4. O porție conține 513 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de carne tocată achiziționată, unt, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mere coapte cu nuci confiate, Mere coapte condimentate cu nuci, și Mere Umplute La Cuptor Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Se fierbe primele 3 ingrediente într-o tigaie mare până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 12 minute.
Între timp, tăiați o bucată în formă de con de la capătul tulpinii fiecărui măr, de 2 inci lățime în partea de sus și 1 inch adâncime. Folosind melon baller, miez, lăsând fundul intact. Întoarceți mărul pe o parte. Începând la jumătatea drumului, faceți o fantă adâncă de 1/4 inch de jur împrejur.
Se amestecă carnea tocată, nucile, cireșele și ghimbirul cristalizat într-un castron mic; lingură în mere, îngrămădind în centru.
Aranjați merele în vasul de copt de 11x7x2 inci. Lingură amestec de cidru peste și în jur.
Coaceți până când merele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Serviți în boluri puțin adânci.