Mere coapte cu bezea
Merele coapte cu bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 369 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mcintosh, sirop de arțar, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie La Cuptor, Picături De Bezea Coapte Fragede, și Lemon Meringue Coapte Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 2 căni de măr tocat și sotati 5 minute. Se amestecă coacăzele, romul și zahărul brun și se gătește 1 minut. Pune deoparte.
Miez 4 mere, tăiere la, dar nu prin, funduri. Măriți cavitatea fiecărui măr prin tăierea a aproximativ 1 inch în interiorul miezului. Curățați jumătatea superioară a fiecărui măr.
Așezați merele într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Lingură 1/2 cană amestec de mere în centrul fiecărui măr.
Se toarnă sirop de arțar și cidru peste mere; acoperiți vasul cu folie.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor; descoperi antena.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea. Puneți amestecul de albuș de ou pe vârfurile de mere.
Coaceți merele la 350 pentru încă 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți merele coapte cu sos.
Notă: în locul unei pungi de patiserie se poate folosi o pungă de plastic cu fermoar rezistent. Lingură amestec de albuș de ou în pungă; Decupați 1 colț de jos al pungii pentru deschidere.