Mere coapte cu bezea

Mere coapte cu bezea
Merele coapte cu bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 369 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mcintosh, sirop de arțar, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie La Cuptor, Picături De Bezea Coapte Fragede, și Lemon Meringue Coapte Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați 2 căni de măr tocat și sotati 5 minute. Se amestecă coacăzele, romul și zahărul brun și se gătește 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MargarinăMargarină
CoacăzeCoacăze
MărMăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Miez 4 mere, tăiere la, dar nu prin, funduri. Măriți cavitatea fiecărui măr prin tăierea a aproximativ 1 inch în interiorul miezului. Curățați jumătatea superioară a fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Așezați merele într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Lingură 1/2 cană amestec de mere în centrul fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă sirop de arțar și cidru peste mere; acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MărMăr
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; descoperi antena.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea. Puneți amestecul de albuș de ou pe vârfurile de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
10
Coaceți merele la 350 pentru încă 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți merele coapte cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SosSos
12
Notă: în locul unei pungi de patiserie se poate folosi o pungă de plastic cu fermoar rezistent. Lingură amestec de albuș de ou în pungă; Decupați 1 colț de jos al pungii pentru deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista