Mere coapte

Mere coapte
Merele coapte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită consumul de mere, sultane, zahăr muscovado și zahăr demerara. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Mere Coapte, Mere Coapte, și Mere coapte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cereți unui adult să pornească cuptorul la ventilator/gaz 200C/ 180C
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fiecare măr pe blatul de lucru și împingeți miezul de mere în centrul fiecăruia (sau rugați un ADULT să facă acest lucru pentru dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
3
Amestecați sultanele, zahărul muscovado și scorțișoara împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ridicați merele, unul lângă altul, într-un vas de copt. Folosind degetele, împingeți puțin din amestecul sultana în fiecare măr, consumând tot amestecul dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Adăugați o pată de unt în partea de sus a fiecăruia și presărați peste zahărul demerara. Cereți unui adult să pună vasul la cuptor timp de 20 de minute sau până când merele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru mărul copt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista