Mere Caramel alb-negru
Merele Caramel alb-negru sunt un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1143 calorii. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână caramele, bucăți de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spooky Negru Caramel Mere, Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați merele; îndepărtați tulpinile. Introduceți bețe de ambarcațiuni în capătul tulpinii fiecărui măr; pus deoparte.
Combinați caramelele, vanilia și 1 lingură de apă într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 90 de secunde sau până se topește, amestecând de două ori.
Înmuiați fiecare măr în amestecul de caramel rapid, permițând scurgerea excesului de caramel.
Se rulează în nuci pecan tocate; așezați pe hârtie de ceară ușor unsă. Se răcește cel puțin 15 minute.
Bucăți de ciocolată semidulce cu microunde la 90 de secunde sau până se topesc, amestecând de două ori; se răcește 5 minute.
Se toarnă ciocolată acolo unde se întâlnesc bețișoarele de artizanat și mărul, permițând ciocolatei să picure pe părțile laterale ale merelor. Bucăți de ciocolată albă la microunde la 60 de secunde sau până se topesc, amestecând o dată; stropiți uniform peste ciocolată semidulce. Apăsați jumătățile de pecan pe ciocolată, dacă doriți. Se răcește 15 minute sau până când este setat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit caramele Kraft.