Mere Caramel Acoperite Cu Bomboane
Merele Caramel acoperite cu bomboane sunt un fără gluten desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 447 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Un amestec de stropi de halloween, porumb bomboane, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Candy Bar Caramel Mere, Bomboane De Porumb Caramel Mere, și Vegan Caramel Bomboane Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați bomboane (cu excepția Caramelelor) în boluri mici separate. Introduceți un băț de ambarcațiuni în capătul tulpinii fiecărui măr.
Așezați caramelele și smântâna într-o cratiță grea și încălziți-le pe mediu-mic, amestecând, până când caramelele s-au topit și amestecul este neted.
Țineți un măr de bățul său peste oală și lingurați caramelul peste măr pentru a acoperi, permițând excesului să picure înapoi în oală (dacă caramelul devine prea rigid, reîncălziți un minut sau 2 pentru a slăbi). Apăsați bomboanele în caramel pe măr și așezați mărul, lipiți cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită. Repetați cu merele și bomboanele rămase.
Lăsați merele să stea până când caramelul s-a răcit, aproximativ 10 minute.